Voor 12 stuks.
Je hebt nodig:
- 275 gr. zelfrijzend bakmeel
- 1 tl. wijnsteenzuurbakpoeder
- 100 gr. rietsuiker
- 15 dr. Stevia
- 2 eieren
- 240 ml. melk
- 1/2 tl. zout
- 100 gr. gesmolten roomboter
Stap 1:
Doe alle ingrediƫnten bij elkaar in een kom.
Roer ze door elkaar met een houten lepel.
Je kunt beter niet te lang roeren,
want dan kunnen de muffins taai worden.
Het is niet erg als er nog klontjes in het beslag zitten.
Stap 2:
Verdeel het beslag in een muffinvorm.
Je kunt ook losse papieren vormpjes gebruiken.
Alleen blijven ze dan niet zo mooi in vorm.
Stap 3:
Bak de muffins 20-25 minuten op 200 graden.
De muffins zijn klaar als ze mooi gekleurd zijn.
Variatietips:
- Voeg ook eens rozijnen, noten of cranberries toe aan het beslag.
- Door een extra ei en wat vanillesuiker toe te voegen,
krijg je meer cake-achtige muffins.
- Door een extra ei en wat vanillesuiker toe te voegen,
krijg je meer cake-achtige muffins.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten