zaterdag 3 december 2011

Hartige wentelteefjes


Je hebt nodig:
- 2 sneetjes brood
- 2 eieren
een scheutje melk
- geraspte kaas
- zout en peper
- klontje roomboter

Stap 1:

Neem een diep bord.
Breek hierin de eieren en doe het scheutje melk erbij.
Voeg de geraspte kaas en de kruiden toe.
Kluts dit met een garde door elkaar.

Stap 2:

Leg de sneetjes brood in het ei-mengsel.
Laat het brood even in het bord liggen, 
zodat het brood het vocht in zich opneemt.

Stap 3:

Neem een koekenpan en laat het klontje boter hierin smelten.
Als de pan goed heet is, leg je de boterhammen in de pan.
Mocht er nog wat ei-mengsel overblijven in het bord,
kun je dit over het brood in de pan gieten.

Stap 4:

Bak het brood aan beide kanten mooi bruin.
Zet het vuur niet te hoog, want dan brand het aan.
Om het ei goed gaar te laten worden, doe je het deksel op de pan.
Het duurt ongeveer 10 minuten om het mooi gaar te laten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten