bij de barbecue.
Niet goed voor de lijn
helaas, maar wel
heel erg lekker.
Alles wat je nodig hebt is een banaan, honing, bruine suiker en slagroom.
Snijd de banaan voorzichtig in de lengte open.
Zorg ervoor dat de schil aan de achterkant heel blijft.
Maak overdwars kleine inkepingen in de banaan.
Vouw de schil voorzichtig naar buiten toe.
In de lengtesnede giet je wat honing over de gehele lengte.
Daarna sprenkel je bruine suiker over de hele banaan.
Zorg ervoor dat de suiker ook in de inkepingen terecht komt.
Vouw voorzichtig de schil weer dicht.
Verpak de banaan in aluminiumfolie.
Nu kan de banaan op de barbecue.
In ongeveer 15 minuten is hij klaar.
Voorzichtig, want hij is erg heet!
Verwijder het aluminiumfolie en vouw de schil open.
Schep in het midden van de banaan een flinke schep slagroom.
En dan lekker genieten en vooral niet aan de calorieën denken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten