zondag 1 juli 2012

Erwtentaartjes

Deze erwtentaartjes zijn lekker als complete maaltijd, 
maar je kunt er natuurlijk altijd wat bij serveren.

Er zijn ook genoeg mogelijkheden om te variëren.
Zo kun je als vlees ook geruld gehakt toevoegen.
Of vervang een van de soorten erwten voor worteltjes.
Je kunt ze ook eens maken met gekookte aardappel erbij.
Kortom, er zijn heel veel opties om de taartjes 
aan je eigen smaak aan te passen.

Je hebt nodig:
- 200 gr. gekookte tuinerwten
- 1 blikje/potje kikkererwten
- 6 eieren
- 125 ml slagroom
- 100 gr. (kleingesneden) runderrookvlees
- 1 bolletje mozarella
- kruiden naar smaak


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix alle ingrediënten door elkaar in een kom.
Schep het mengsel over in een muffinvorm. 
Zet de vorm in de oven.
Na ongeveer 20-25 minuten zijn ze klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten