donderdag 21 juni 2012

Brood met appel en kaas

Als extraatje maakte mijn moeder thuis vroeger wel eens brood uit de oven met appel en kaas.

Het is niet moeilijk om te maken, 

maar erg lekker voor de afwisseling.


Het enige dat je nodig hebt is 
appel, kaas en brood. 

Dit kan oud brood zijn, 

zelfgebakken broodjes of ciabatta 
of ander brood wat je voorhanden hebt.
Schil de appel en snijd hem in plakjes.
Maak de plakjes niet te dik.


Beleg het brood met de plakjes appel.


Bedek de appel helemaal met plakjes kaas.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Leg een velletje bakpapier in de oven.

Hierop kun je nu het brood neerleggen.

Na ongeveer 10 minuutjes in de oven 

is het klaar.

Als het goed is, is de kaas gesmolten 

en is het licht krokant geworden.

1 opmerking:

  1. Zojuist geprobeerd: in viervoud goedgekeurd! (manlief mag ze later eens keuren) dank je voor deze leuke tip!

    BeantwoordenVerwijderen